HÅRPYNT TIL BRUD

Previous slide
Next slide

Er du en kommende brud og har bestemt deg for å droppe brudesløret? Eller kanskje du bare vil ha det lille ekstra i tillegg? Da har du kommet til rett sted! Her er våre valgmuligheter for hårpynt til brud, for å få deg til å føle deg ekstra spesiell på den store dagen!

Hvordan velge riktig brude hårpynt?

Hårbøyler

Ser du etter en enkel og tidløs måte å piffe opp brudeantrekket på, kan en brudehårbøyle være noe for deg. Her kan du velge en mer nedtonet stil i silke, eller en mer klassisk, tiara-hårbøyle med krystaller eller edelstener. Brudehårbøyler er svært allsidige og passer godt til alle hårfrisyrer, også kort og oppsatt hår.

Blomsterkrans

Om du ønsker en mer organisk, romantisk brudehårpynt, kan en blomsterkrans være et godt alternativ. Du kan velge mellom ekte, tørkede blomster for en mer bohemsk stil, eller blomster i elfenbensfarget silke for ekstra glamour.

brude hårkrans

Blomster hårpynt til brud

Hvis du ønsker den romantiske vintage-stilen ved blomster, kan du også velge en hårkam eller hårnål til brud. Disse er med nydelige blomster i silke eller porselen, og kan til eksempel brukes som dekorasjon i en oppsatt frisyre.

HÅRNÅL OG HÅRSPENNE TIL BRUD

Hårnål og hårspenne til brud finnes også i flere varianter, dekorert med de fineste ferskvannsperler og krystaller. Hårnåler og spenner er også svært allsidige og passer til alle frisyrer, også kort hår.

brude hårpynt

HÅRPYNT TIL BRUD MED KORT HÅR

Vi vet at det for deg med kort hår kan være vanskelig å finne hårpynt til den store dagen, men fortvil ikke! Alternativer som hårbøyler og hårspenner passer perfekt som brudehårpynt til kort hår. Flere bruder legger også fra seg pikedrømmen om brudeslør fordi de har kort hår, men også her finnes det alternativer. Vi anbefaler birdcage netting slør som gir den samme romantiske og elegante følelsen, og samtidig er tilpasset kort hår.

English netting birdcage veil