Hårbøyler og Hårpynt

Hårtrend: Store hårbøyler

Statement-hårbøylen er det hotteste håraccessoiret du kan ha i år. Shop de flotteste håndlagde hårbøylen her. Alle hårbøyle er laget av høyest kvalitet i materialer som silke, silke fløyel og italiensk skinn.

Finner ikke riktig fargen, ta kontakt med meg og jeg helper deg personlig med din hårpynt.


De høye, ekstra store hårbøylene har tatt av i mote verden. Jeg lager mine med tradisjonelle “millinery” / “hattemaker” teknikker der jeg strekker de på et tre blokk som er spesielt laget til det. Den prosessen kan ta opptil 2 dager og lage. Jeg kaller de gjerne
“padded headbands”  og “chunky hårbøler”  men det er ingen padding i de:)

"Monroe" Hårbøylen i bringebær rød silke
"Alice" hårbøyle i sort skinn
stor silke hårbøyle
"Emerald" grønn hårbøyle i silke

Stor takk til @ava_elderwood for så flott bilde med den grønne hårbøylen! https://www.allaboutava.com 

Finn din nye foviritt hårbøylen i dag!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email